παραλίες στη μεσσηνία | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn

Παραλίες – Φύση

Απέραντες, καθαρές παραλίες κατά μήκος του μεσσηνιακού κόλπου, με κάθε μία να διατηρεί τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Άλλες αμμώδεις και οργανωμένες, άλλες πετρώδεις ή επιλεγμένες με κριτήριο την αποκλειστικότητα, θα βρείτε σίγουρα την ιδανική για εσάς. Κοινό τους χαρακτηριστικό, τα πιστοποιημένα καθαρά νερά.

Μπούκα

Μόλις λίγα λεπτά από την βραβευμένη με γαλάζια σημαία, παραλία της Μπούκας.

Οργανωμένη, ιδανική για οικογένειες καθότι εύκολα προσβάσιμη και αμμώδης με καθαρά νερά.

Πολυλίμνιο

Ιδανικός προορισμός για φυσιολάτρες και κολυμβητές που επιζητούν τα κρύα, καθαρά νερά, το Πολυλίμνιο βρίσκεται δίπλα στο χωριό Χαραυγή, 20 μόλις λεπτά από τη Μεσσήνη.

Εξερευνήστε τα μονοπάτια, ανακαλύψτε τις πολυάριθμες μικρές λίμνες και καταρράκτες ή σταθείτε πιο τολμηροί και εξασκήστε τις ικανότητες σας στην ανάβαση στο φαράγγι.

Βοιδοκοιλιά

Μόλις 40 λεπτά από Μεσσήνη, δίπλα στην Πύλο, θα βρείτε την χρυσαφένια παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μια από τις ωραιότερες της Ελλάδας.

Δεν είναι οργανωμένη καθώς αποτελεί προστατευόμενη περιοχή (Natura 2000), αλλά σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν τα γαλαζοπράσινα νερά και το ιδιαίτερο σχήμα της.

Μαντίνειες- Αβία

Ιδιαίτερες παραλίες που θα βρείτε στα παραλιακά χωριά μετά την Καλαμάτα.

Έντονες εναλλαγές από πέτρα σε άμμο, οι παραλίες αυτές θα σας αποζημιώσουν, είτε αναζητάτε τη διασκέδαση στα οργανωμένα τους σημεία, είτε την απομόνωση.

Καλογριά

Από τις πιο οργανωμένες παραλίες του νομού, η παραλία της Καλογριάς βρίσκεται στη Μεσσηνιακή Μάνη, δίπλα στα γραφικά χωριά Στούπα και Καρδαμύλη.

Συνδυάστε το μπάνιο σας, με ένα περίπατο στα πανέμορφα παραθαλάσσια χωριά και απολαύστε τοπικές γεύσεις.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και