Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn

Κοινωνικός Τουρισμός

Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn
Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn

Το οικογενειακό ξενοδοχείο πόλης, Kleopatra Inn, 3 αστέρων βρίσκεται στη Μεσσήνη, στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Προσφάτως ανακαινισμένο και φιλικό προς επισκέπτες ΑΜΕΑ, προσκαλεί τους επαγγελματίες καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους αλλά και τους επισκέπτες που ζητούν φιλικό και άνετο περιβάλλον κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες εισάγονται στην μεσσηνιακή γαστρονομία και το ελληνικό πρωινό. Το κατάλυμα μας είναι βιώσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον καθώς έχει μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα και είναι ενεργειακά ουδέτερο, πιστό στην αειφορία και την κυκλική οικονομία.

Το Kleopatra Inn προσφέρει 35 ευρύχωρα, κλιματιζόμενα δωμάτια όλων των τύπων, σύγχρονα διακοσμημένα σε γήινους τόνους. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα με μοναδικές καλλιτεχνικές λεπτομέρειες. Ακόμη, διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, επίπεδη τηλεόραση 31” και δωρεάν Wi-Fi υπέρ-υψηλών ταχυτήτων. Επιλέξτε ένα οικονομικό κλασσικό δίκλινο ή απολαύστε τη διαμονή σας στην ευρύχωρη σουίτα μας.

Στο φρεσκομαγειρεμένο πρωινό, πέρα από τις κλασικές επιλογές θα βρείτε στα πλαίσια του ελληνικού μεσσηνιακού πρωινού μεγάλη ποικιλία από φρέσκα, τοπικά προϊόντα. Όλα από πιστοποιημένους μικρούς τοπικούς παραγωγούς για να γευθείτε την αυθεντική μεσσηνιακή γαστρονομία. Απολαύστε το πλούσιο πρωινό στο λόμπι μας ή στον ήσυχο πανέμορφο κήπο του Kleopatra Inn.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 2 χλμ. από την αμμώδη παραλία της Μπούκας, οργανωμένη και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Σε απόσταση αναπνοής θα βρείτε την Αρχαία Μεσσήνη, τον εκπληκτικό αρχαίο οικισμό που περιηγήθηκε και περιέγραψε ο περίφημος Παυσανίας. Περπατήστε στην ιστορική πόλη της Καλαμάτας, κολυμπήστε στη φημισμένη Βοϊδοκοιλιά και τον υδροβιότοπο της Γιάλοβας που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000 ή γνωρίστε την συναρπαστική μεσσηνιακή Μάνη. Η μαγευτική Μεσσηνία σας προσκαλεί να την εξερευνήσετε ενώ απολαμβάνετε την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα τυπικό δίκλινο ή αναζητήστε την πολυτέλεια στη σουίτα μας και απολαύστε τη διαμονή σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και