Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn

Κοινωνικός Τουρισμός

Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn
Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn

Κοινωνικός Τουρισμός 

 

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) συμβάλλει στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού επιδοτώντας τις διακοπές για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Το ξενοδοχείο Kleopatra Inn διαθέτει πολυετή εμπειρία στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού καθώς συμμετέχουμε σε αυτά με επιτυχία ήδη 20 χρόνια.

Στο ξενοδοχείο μας, Kleopatra Inn, θα απολαύσετε ελληνικό πρωινό στον κήπο ή στο lobby μας, πολύ υψηλές ταχύτητες Wi-Fi και φυσικά διαμονή στους ανακαινισμένους χώρους μας, με σχεδόν μηδενικό κόστος! Το Kleopatra Inn προσφέρει 35 ευρύχωρα, κλιματιζόμενα δωμάτια όλων των τύπων, σύγχρονα διακοσμημένα σε γήινους τόνους. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα με μοναδικές καλλιτεχνικές λεπτομέρειες. Ακόμη, διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, επίπεδη τηλεόραση 31” και δωρεάν Wi-Fi υπέρ-υψηλών ταχυτήτων. Επιλέξτε ένα οικονομικό κλασσικό δίκλινο ή απολαύστε τη διαμονή σας στην ευρύχωρη σουίτα μας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 2 χλμ. από την αμμώδη παραλία της Μπούκας, οργανωμένη και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Σε απόσταση αναπνοής θα βρείτε την Αρχαία Μεσσήνη, τον εκπληκτικό αρχαίο οικισμό που περιηγήθηκε και περιέγραψε ο περίφημος Παυσανίας. Περπατήστε στην ιστορική πόλη της Καλαμάτας, κολυμπήστε στη φημισμένη Βοϊδοκοιλιά και τον υδροβιότοπο της Γιάλοβας που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000 ή γνωρίστε την συναρπαστική μεσσηνιακή Μάνη. Η μαγευτική Μεσσηνία σας προσκαλεί να την εξερευνήσετε ενώ απολαμβάνετε την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2024-2025 – Διαδικασία και δικαιούχοι

 

Το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού  ΔΥΠΑ αρχίζει, ειδικά φέτος, από 01/07/2024 και λήγει 30/06/2025. Όπως και την προηγούμενη χρονιά, επιδοτούνται 6 διανυκτερεύσεις με την μοναδικά χαμηλή συμμετοχή των 6 ευρώ ανά άτομο. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και πλούσιο πρωινό.

Όσοι είχαν κάνει αίτηση μπορούν να ελέγξουν τον πίνακα οριστικών αποτελεσμάτων Δικαιούχων και να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές επιδοτούμενων διακοπών σε συμβεβλημένα καταλύματα όπως το Kleopatra Inn, στη Μεσσήνη. Η ιδιωτική συμμετοχή είναι ιδιαίτερα χαμηλή και ορίζεται στα 6 ευρώ ανά διανυκτέρευση για ξενοδοχεία τριών (3) αστέρων. Μάλιστα, στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και το πρωινό ενώ ο μέγιστος αριθμός διανυκτερεύσεων ανέρχεται σε 6.

Για παράδειγμα, το κόστος ενός δίκλινου δωματίου με πρωινό ανέρχεται σε:  6 ευρώ * 2 άτομα * 6 διανυκτερεύσεις = 72 ευρώ.

Δικαιούχοι, όπως κάθε χρόνο είναι όσοι ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

 Πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ με εισφορές υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

• Έλαβαν από τη ΔΥΠΑ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας  μητρότητας.

• Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα).

• Συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας).

• Είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.

Τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού ΔΥΠΑ και Αγροτικής Εστίας ΟΠΕΚΑ ανέκαθεν συνέβαλαν στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού. Εμείς, στο Kleopatra Inn, διαθέτουμε πολυετή εμπειρία από τη συμμετοχή μας στα προγράμματα επιδοτούμενων διακοπών. Είτε χρειάζεστε ένα ανακαινισμένο δίκλινο δωμάτιο είτε χρειάζεστε ένα ευρύχωρο δωμάτιο για όλη την οικογένεια, η φιλοξενία μας είναι δεδομένη. Εάν είστε δικαιούχοι επιταγών  6 διανυκτερεύσεων, καλέστε μας έγκαιρα για να κλείσετε τη διαμονή σας. Κοινωνικός τουρισμός φέτος στο Kleopatra Inn!

ΔΩΜΑΤΙΑ

Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα τυπικό δίκλινο ή αναζητήστε την πολυτέλεια στη σουίτα μας και απολαύστε τη διαμονή σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και