Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn

Τουρισμός για Όλους

Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn
Τουρισμός για Όλους | Ξενοδοχείο Kleopatra Inn

Τουρισμός για Όλους 

 

Φέτος, ένα ακόμη πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών δημιουργήθηκε για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού στην Ελλάδα. Με την ονομασία “Τουρισμός για Όλους” – “Tourism 4 All”, το νέο πρόγραμμα έκανε πρεμιέρα στις 05 Αυγούστου 2020 και θα διαρκέσει όλο το 2021. Στο πρόγραμμα αυτό, έχουν ήδη καταρτιστεί οριστικοί πίνακες δικαιούχων – ωφελούμενων και έχει ολοκληρωθεί η κλήρωση των επιταγών E-Voucher. Κάθε δικαιούχος μπορεί να επιλέξει μεταξύ των συμβεβλημένων παρόχων, όπως το Kleopatra Inn   και να απολαύσει επιδοτούμενες διακοπές 2-4 διανυκτερεύσεων. Η ιδιωτική συμμετοχή διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δωματίου αλλά και μεταξύ παρόχων ενώ το υπόλοιπο ποσό επιδοτείται σε μορφή ηλεκτρονικού Voucher. Συγκεκριμένα η επιδότηση κυμαίνεται μεταξύ 80-100% της συνεργαζόμενης τιμής του κάθε καταλύματος. Πιο συγκεκριμένα οι διαμονές 2 ή  3 διανυκτερεύσεων επιδοτούνται κατά 100% ενώ οι διαμονές 4 διανυκτερεύσεων επιδοτούνται κατά 80%.

Για παράδειγμα, εάν σε ένα κατάλυμα η συνεργαζόμενη τιμή σε δίκλινο (ανά άτομο) είναι 35 ευρώ και επιδοτείται το 100%, τότε το συνολικό κόστος για ένα δίκλινο και 3 διανυκτερεύσεις ανέρχεται σε 0 ευρώ. Ασφαλώς, το κατάλυμα προσφέρει πρωινό και όλες τις παροχές που διαθέτει.

Στο ξενοδοχείο μας, Kleopatra Inn, θα απολαύσετε ελληνικό πρωινό στον κήπο ή στο lobby μας, πολύ υψηλές ταχύτητες Wi-Fi και φυσικά διαμονή στους ανακαινισμένους χώρους μας, με σχεδόν μηδενικό κόστος! Το Kleopatra Inn προσφέρει 35 ευρύχωρα, κλιματιζόμενα δωμάτια όλων των τύπων, σύγχρονα διακοσμημένα σε γήινους τόνους. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα με μοναδικές καλλιτεχνικές λεπτομέρειες. Ακόμη, διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, επίπεδη τηλεόραση 31” και δωρεάν Wi-Fi υπέρ-υψηλών ταχυτήτων. Επιλέξτε ένα οικονομικό κλασσικό δίκλινο ή απολαύστε τη διαμονή σας στην ευρύχωρη σουίτα μας.

Δείτε εάν έχετε κληρωθεί με E-voucher και καλέστε μας για την ολοκλήρωση της κράτησης.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 2 χλμ. από την αμμώδη παραλία της Μπούκας, οργανωμένη και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Σε απόσταση αναπνοής θα βρείτε την Αρχαία Μεσσήνη, τον εκπληκτικό αρχαίο οικισμό που περιηγήθηκε και περιέγραψε ο περίφημος Παυσανίας. Περπατήστε στην ιστορική πόλη της Καλαμάτας, κολυμπήστε στη φημισμένη Βοϊδοκοιλιά και τον υδροβιότοπο της Γιάλοβας που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000 ή γνωρίστε την συναρπαστική μεσσηνιακή Μάνη. Η μαγευτική Μεσσηνία σας προσκαλεί να την εξερευνήσετε ενώ απολαμβάνετε την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.

Δείτε εάν έχετε κληρωθεί με E-voucher και καλέστε μας για την ολοκλήρωση της κράτησης.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα τυπικό δίκλινο ή αναζητήστε την πολυτέλεια στη σουίτα μας και απολαύστε τη διαμονή σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και